احمد فرهودی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به علت نبود نمازخانه در برخی مدارس مازندران، نمازجماعت در این مدارس در کلاسها، راهروها اقامه می شود.
وی تصریح کرد: ازحدود شش هزار واحد آموزشی در مازندران هم اکنون در دو هزار و 600 مدرسه این استان نماز جماعت اقامه می شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه برای جبران این کمبود، 49 باب نمازخانه در مدارس این استان در حال ساخت است، تصریح کرد: این تعداد نمازخانه ها با 36 میلیاردریال اعتبار تا پایان امسال افتتاح خواهد شد.
فرهودی اضافه کرد: در یکسال گذشته حدود 50 باب نمارخانه در مدارس مازندران افتتاح شده بود.
وی همچنین گفت: هم اکنون در بیش از هزار مدرسه نماز جماعت توسط روحانیان بردار و خواهر اقامه و در بقیه مدارس هم توسط معلمان انجام می شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش مازندران به اهمیت نقش نماز در زندگی امروز افراد جامعه اشاره کرد و افزود: توجه به این مسئله بسیار مهم، می تواند باعث اصلاح جامعه و هدایت دانش آموزان به انجام فرایض دینی خواهد شد.
فرهودی برخوردها و رفتارهای ائمه جماعت در میان دانش آموزان را در استقبال یا عدم استقبال آنان به سمت نمازخانه ها را موثر و تاثیر گذار خواند و تاکید کرد: اگرائمه جماعات مدارس بتوانند رفتارهای خوبی را با دانش آموزان داشته باشند می توانند باعث جذب دانش آموزان به انجام فرایض دینی شوند.
وی خاطرنشان کرد: درصدد هستیم تعدادی از ائمه جماعت مورد نیاز مدارس استان را از محل خرید خدمت آموزشی جذب نماییم.


نظر شما